Vrijwilligers

De vrijwilligers dragen onze kerkgemeenschap. Samen met onze vrijwilligers zorgen we voor een heerlijke plek waar een ieder en vooral onze volgers een ontspannen en leerzame plek hebben om bezieling te zoeken. De verschillende vrijwilligers zijn verdeeld over diverse werkgroepen. Iedereen kan zich aanmelden om samen met ons deze parochie te laten overleven in deze toch al ongelovige tijd. Het maakt niet niet welke kleur of leeftijd u heeft. Of u gelooft of niet of u gehandicapt bent of niet. Iedereen is bij ons welkom en helemaal als u uw handen uit de mouwen steekt.

Zelfs ouderen en bejaarden doen bij ons actief mee en dragen bij aan een prettige comfortabele sfeer waar er alleen maar ruimte is voor liefde. Liefde van God. Voelt u zich vrij om u aan te melden, want u bent van harte welkom. Spreekt u dit aan en wilt u graag meedoen met onze kerkgemeenschap en wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het secretariaat van de parochie. We kunnen middels een kennismakingsgesprek kijken of u geschikt bent als vrijwilliger.