Telefoon laten maken

Wij zijn altijd zeer trots geweest op onze kerk en vanaf dat ik klein was zei ik al tegen mijn ouders dat ik in onze kerk wilde trouwen. Nu dat is dan vorige maand gebeurt en mocht ik het jawoord geven voor het altaar. In deze kerk ben ik namelijk gedoopt en heb ik ook mijn eerste communie gedaan dus was het voor mij best wel belangrijk om hier ook te trouwen. We hadden alles fantastisch geregeld met een mooi rijtuig voor de aankomst in de kerk en mooie bloemen vanaf de ingang tot aan het altaar en natuurlijk hadden we ook al een fotograaf uitgezocht die de hele dag aanwezig zou zijn om de mooie herinneringen vast te leggen.

Mijn vader stond er echter op dat ook hij foto’s wilde nemen vanaf zijn smartphone want hij is van mening dat onverwachte foto´s het leukst zijn. De dag was aangekomen en ik mocht eindelijk uitstappen om de kerk in te gaan en het jawoord te geven aan mijn toekomstige man. Echter mijn vader stond niet aan de deur van de kerk om mij naar het altaar te leiden. Verbaasd vroeg ik aan mijn moeder of dat alles in orden was en waar mijn vader was. Waarop ik antwoord kreeg dat hij in den haag zijn telefoon was laten maken want die was niet in orden. Ik kon mijn oren niet geloven natuurlijk toen ik dat hoorde. Ik stond voor de kerk en mijn vader was in Den Haag bij GSM Paradise om zijn telefoon te laten maken? Ik wilde toch echt dat hij mij naar het altaar leidde dus verzocht ik de pastoor even te wachten met de ceremonie. Gelukkig zag ik een half uurtje naderhand mijn vader de hoek om rennen met zijn telefoon in de hand. Na eerst een paar foto´s konden we dan eindelijk naar binnen en zo werd deze dag voor mij en de aanwezige echt onvergetelijk.