Symbool

Het symbool in ons logo staat voor de parochies aangesloten bij Oosterwolde en vormen tezamen 1 geheel. De parochies in het logo zijn gecentreerd rondom een duidelijk hart, een blauw hart dat verwijst naar onze Allerheiligste, het heilig brood, het lichaam van Jezus.

Het is voor onze parochie belangrijk dat ons geloof terugkomt in onze marketingdoeleinden. We willen graag als groep herkenbaar zijn en willen een vorm van samensmelten weergeven.

Dit logo voldoet aan al onze eisen en is herkenbaar voor onze parochianen. We hebben het logo ook laten printen op t-shirts en het staat op de luifel van ons gebouw. De 4 rode cirkels vertegenwoordigen de deugdelijkheid. Het blauwe hart Jezus, onze verlosser.

In z’n geheel kan je er ook een kruis in zien door deze 4 elementen. Als wij als groep naar buiten treden, bijvoorbeeld als wij iets te vieren hebben, dan zullen wij ons altijd als groep profileren. Onze parochianen voelen zich verbonden door dit logoen uiteindelijk is verbinding ons hoofddoel.