Pastoren

Pastor Alex Groenewegen

Hij werd geboren in 1964 en heeft de eerste 16 jaar van zijn leven in het buitenland  gewoond. Alex is drietalig: Engels, Duits en Nederlands.
Nadat hij zijn Gymnasium in Amsterdam heeft afgerond begon hij aan een universitaire theologie-opleiding. Daarnaast werkte hij in bedrijfsleven. Hij is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Utrecht en werkte daarna als pastor in Utrecht. Alex houdt veel wandelen en koken. En heeft een kat genaamd Aap die hem iedere dag begroet. Alex heeft een rijk sociaal leven en vindt z’n moeder de belangrijkste persoon in z’n leven. Hij leest graag en is een beetje verslaafd aan computerspelletjes.
Alex Groenewegen is pastoor van Oosterwolde Parochie en voorzitter van het bestuur. 0512-441728,

alexgroenewegen@gmail.com

Pastor Grietje van den Heuvel

Pastor van den Heuvel is geboren in 1966 en komt uit Zeeland. Ze volgde na de middelbare school de opleiding verpleegkundige in Goes. Ze heeft zich altijd ingezet voor de gehandicapten in onze samenleving.
In 1988 begon zij in Middelburg aan de Zuidelijke HBO opleiding richting Theologie. In 2002 heeft zij deze cum laude afgerond. Sinds 2003 is ze benoemt als pastor en heeft zij samen met haar team een aantal parochies aangestuurd.
Pastor van den Heuvel is getrouwd met meneer van den Heuvel en is moeder van twee prachtige dochters, waarvan er 1 de ambities van haar moeder nastreeft. Pastor van den Heuvel houdt van lezen en schrijft zelf kinderboeken. Nordic Walken houdt haar fit, dit doet ze samen met haar hond Budo.
Pastor Grietje van den Heuvel

Tel: 0522-703333,